norsk

jeg var litt nervøs når jeg skulle begynne på haugerud, fordi jeg hadde aldri byttet skole før så jeg viste ikke følelsen på det. Første dagen min var jeg redd for at ingen skulle like meg, men med en gang alle så meg kom jentene og hilste og stillte mange spørsmål. jeg fikk mange nye venner, noen sier jeg har blitt populær noe jeg ikke trodde skulle skje på en så stor skole.

tysk

Ich war etwas nervös, als ich in Haugerud anfangen wollte, weil ich noch nie die Schule gewechselt hatte und das Gefühl nicht zeigte. An meinem ersten Tag hatte ich Angst, dass mich niemand mögen würde, aber sobald mich alle sahen, kamen die Mädchen und begrüßten mich und stellten viele Fragen. Ich habe viele neue Freunde gefunden, einige sagen, ich sei populär geworden, was ich nicht für möglich gehalten hätte, an einer so großen Schule zu passieren.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)