norsk

Senere dro jeg til Brandenburger Tor fordi jeg hadde hørt at det var veldig fint der. Det hadde jeg helt rett i. Det var en utrolig varm og fin sommerdag, og solen var som på bilde. Jeg dro videre til en strand som heter Wannsee. Jeg ble der til klokken åtte. Etter dette dro jeg tilbake til hotellet og bestilte takeaway fra Da Lucia. Der bestilte jeg meg spagetti.

tysk

Später ging ich zum Brandenburger Tor, weil ich gehört hatte, dass es dort sehr schön war. Ich hatte absolut Recht. Es war ein unglaublich heißer und schöner Sommertag und die Sonne war wie auf dem Bild. Ich ging weiter zu einem Strand namens Wannsee. Ich blieb dort bis acht Uhr. Danach ging ich zurück ins Hotel und bestellte zum Mitnehmen bei Da Lucia. Dort bestellte ich Spaghetti.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)