norsk

Etter dette dro jeg tilbake til hotellet for å sove. Neste dag sto jeg opp klokken syv for å dra til flyplassen. Jeg tok fly fra Kiel til Berlin. Jeg landet på flyplassen Tegel i Berlin. Jeg tok et tog inn til sentrum, og dro til hotellet som heter Grand Hyatt Berlin. Jeg var sulten så jeg dro på restauranten som heter Hasty Pastry. Der spiste jeg denne deilige pizzaen.

tysk

Danach ging ich zurück ins Hotel, um zu schlafen. Am nächsten Tag stand ich um sieben auf, um zum Flughafen zu gehen. Ich bin von Kiel nach Berlin geflogen. Ich bin am Flughafen Tegel in Berlin gelandet. Ich nahm einen Zug in die Innenstadt und ging zum Hotel Grand Hyatt Berlin. Ich hatte Hunger und ging in das Restaurant Hasty Pastry. Dort habe ich diese leckere Pizza gegessen.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)