norsk

Jeg har vært på en tur i tyskland. Jeg dro innom både Kiel og Berlin. Jeg tok turen til Kiel fordi jeg kunne ta en båt fra Oslo til Kiel. Jeg dro videre til Berlin fordi jeg ville se en store, fine byen. Jeg begynte turen i Bodø. Jeg tok et fly til Oslo på en mandag morgen. Videre fra Oslo tok jeg en båt til Kiel. I Kiel tok jeg en taxi til hotellet som heter Hotel Kiel bei golden tuip. Jeg var bare i Kiel i en dag, og denne dagen dro jeg på sightseeing. Etter dette dro jeg til til en restaurant som heter Soho. Der spiste jeg en veldig god sushi.

tysk

Ich war auf einer Reise nach Deutschland. Ich habe sowohl in Kiel als auch in Berlin Halt gemacht. Ich bin nach Kiel gefahren, weil ich ein Boot von Oslo nach Kiel nehmen konnte. Ich ging weiter nach Berlin, weil ich eine große, schöne Stadt sehen wollte. Ich habe die Reise in Bodø begonnen. Ich bin an einem Montagmorgen nach Oslo geflogen. Weiter von Oslo nahm ich ein Boot nach Kiel. In Kiel nahm ich ein Taxi zum Hotel Hotel Kiel bei Golden Tuip. Ich war nur einen Tag in Kiel und an diesem Tag habe ich Sightseeing gemacht. Danach ging ich in ein Restaurant namens Soho. Dort habe ich ein sehr gutes Sushi gegessen.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)