norsk

Vi har gått gjennom foreslått planløsningen og tilhørende beskrivelsen og har bestemt oss at vi takker ja til dette og vil gjerne utføre det sånn inkludert med flytting av skillevegg og skyvedøra. Vi er veldig fornøyd av dette og denne er en flott og veldig passende løsning.

tysk

Wir haben den vorgeschlagenen Grundriss und die zugehörige Beschreibung überprüft und beschlossen, dem zuzustimmen, und möchten ihn auf diese Weise ausführen, einschließlich des Verschiebens der Trennwand und der Schiebetür. Wir sind sehr zufrieden damit und dies ist eine großartige und sehr geeignete Lösung.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)