norsk

Vennskap er noe veldig viktig som vi trenger i livet vårt. jeg mener at man trenger ikke å være venn med noen i flere år for å føle at de er blitt som familie for deg. Jeg har veldig mange venner som jeg har akkurat blitt kjent med, men vi kommer så godt overrens at det føles som om at jeg har vært god venn med dem i flere år. det er veldig vanskelig å finne noen venner som vil det beste for deg, men jeg er blitt så heldig som har funnet de vennene. Venner skal hjelpe deg opp når du er lei deg eller ikke føler at du er bra nok. Man må ikke alltid snakke med de vennene for du vet at når dere møter igjen så kommer det ikke til å være kleint. For å ha et vennskap som varer lenge så må du bare være deg selv og du ser da hvem som går fra deg og hvem som blir igjen ved siden av deg.

tysk

Freundschaft ist etwas sehr Wichtiges, das wir in unserem Leben brauchen. Ich meine, Sie müssen jahrelang mit niemandem befreundet sein, um das Gefühl zu haben, dass sie für Sie zur Familie geworden sind. Ich habe viele Freunde, die ich gerade kennengelernt habe, aber wir verstehen uns so gut, dass ich das Gefühl habe, seit mehreren Jahren mit ihnen befreundet zu sein. Es ist sehr schwierig, Freunde zu finden, die das Beste für Sie wollen, aber ich hatte das Glück, diese Freunde gefunden zu haben. Freunde sollten dir helfen, wenn du traurig bist oder dich nicht gut genug fühlst. Sie müssen nicht immer mit diesen Freunden sprechen, weil Sie wissen, dass es nicht klein sein wird, wenn Sie sich wieder treffen. Um eine Freundschaft zu haben, die lange dauert, musst du nur du selbst sein und dann wirst du sehen, wer dich verlässt und wer neben dir bleibt.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)