norsk

I løpet av dette opplegget skal elevene benytte seg av to grunnleggende ferdigheter, i tillegg til snakking. Disse to er skriving og høring. De jobber med skriving når de finner frem vanskelige ord i ordboka og de jobber med høring når de hører teksten, samtidig som de leser teksten.

tysk

Während dieses Kurses werden die Schüler zusätzlich zum Sprechen zwei grundlegende Fähigkeiten anwenden. Diese beiden schreiben und beraten. Sie arbeiten mit dem Schreiben, wenn sie schwierige Wörter im Wörterbuch finden, und sie arbeiten mit dem Hören, wenn sie den Text hören, während sie gleichzeitig den Text lesen.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)