norsk

Når jeg ser på de ulike nivåene som brukes i GER sin skala, er det mest naturlig for meg å plassere dette opplegget i B1. Som nevnt tidligere er det viktig at elevene har utarbeidet et visst ordforråd og en tekstforståelse som gjør de i stand til å forstå teksten, og ikke bare bli forvirret og miste motivasjonen til å lære. Viser igjen til Huneke & Steinig som blant annet skriver at:

tysk

Wenn ich mir die verschiedenen Ebenen ansehe, die in der GER-Skala verwendet werden, ist es für mich am natürlichsten, dieses Schema in B1 zu platzieren. Wie bereits erwähnt, ist es wichtig, dass die Schüler ein bestimmtes Vokabular und ein Textverständnis entwickelt haben, das es ihnen ermöglicht, den Text zu verstehen und nicht nur verwirrt zu sein und die Lernmotivation zu verlieren. Bezieht sich erneut auf Huneke & Steinig, der Folgendes schreibt:

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)