norsk

Jeg har i arbeidet med didaktiseringen av teksten forsøkt å gjøre oppgavene så enkle som mulig. Allikevel stilles det noen krav til at elevene har utviklet et ordforråd som gjør at de er i stand til å løse oppgavene. Ikke bare for å løse oppgaven i seg selv, men også slik at de kan bruke opplegget og sangteksten til å videreutvikle tyskferdighetene sine. Det stiller også krav til meg som tysklærer. Jeg må kunne være i stand til å forklare oppgavene elevene skal løse på en slik måte at de skjønner hva de skal gjøre. Jeg må også gi elevene de nødvendige verktøyene for å kunne løse oppgavene jeg gir dem.

tysk

Bei der Bearbeitung des Textes habe ich versucht, die Aufgaben so einfach wie möglich zu gestalten. Dennoch werden einige Anforderungen gestellt, dass die Schüler ein Vokabular entwickelt haben, das es ihnen ermöglicht, die Aufgaben zu lösen. Nicht nur, um die Aufgabe selbst zu lösen, sondern auch, damit sie das Layout und die Texte verwenden können, um ihre Deutschkenntnisse weiterzuentwickeln. Es fordert mich auch als Deutschlehrer. Ich muss in der Lage sein, die Aufgaben, die die Schüler lösen werden, so zu erklären, dass sie verstehen, was zu tun ist. Ich muss den Schülern auch die Werkzeuge zur Verfügung stellen, die sie zur Lösung der Aufgaben benötigen, die ich ihnen gebe.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)