norsk

Det jeg vil at eleven skal jobbe videre med er i hovedsak setningsoppbygging. Jeg vil også at eleven skal jobbe videre med å legge av seg den "norske måten" å tenke på. Dette er noe jeg vil gjøre klart for eleven at jeg skal hjelpe han/hun med. Alt i alt syns jeg besvarelsen er ok, men at det er tydelig at eleven er i startfasen av å lære seg tysk.

tysk

Ich möchte, dass der Schüler hauptsächlich an der Satzstruktur arbeitet. Ich möchte auch, dass der Student weiter daran arbeitet, die "norwegische Denkweise" aufzugeben. Dies ist etwas, das ich dem Schüler klar machen möchte, dass ich ihm / ihr helfen werde. Alles in allem denke ich, dass die Antwort in Ordnung ist, aber es ist klar, dass sich der Schüler in der Anfangsphase des Deutschlernens befindet.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)