norsk

Tilbakemeldingen jeg hadde gitt til denne eleven hadde først og fremst vært at jeg syns han/hun benytter seg av gode adjektiv for å beskrive et bilde. Videre syns jeg at det er bra at han/hun prøver å skrive litt mer avanserte setninger. Eleven har også en nokså godt språk, som bærer preg av at han/hun ønsker å utvikle seg.

tysk

Das Feedback, das ich diesem Schüler gab, war in erster Linie, dass er / sie gute Adjektive verwendet, um ein Bild zu beschreiben. Darüber hinaus finde ich es gut, dass er / sie versucht, einige fortgeschrittenere Sätze zu schreiben. Der Schüler hat auch eine ziemlich gute Sprache, was darauf hinweist, dass er sich entwickeln möchte.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)