norsk

Helt i begynnelsen av timen hadde jeg spurt elevene hva de forbinder med ordet "Hoffnung", som er tittelen på sangen. Det er ikke nødvendigvis et aspekt i grammatikken, men jeg mener at det er viktig fordi det får elevene til å tenke litt over det med hva de forbinder med et ord, før de går videre med de andre oppgavene. Det er også en måte å introdusere sangen på.

tysk

Gleich zu Beginn des Unterrichts hatte ich die Schüler gefragt, was sie mit dem Wort "Hoffnung" verbinden, das der Titel des Liedes ist. Es ist nicht unbedingt ein Aspekt der Grammatik, aber ich denke, es ist wichtig, weil es die Schüler dazu bringt, ein wenig darüber nachzudenken, was sie mit einem Wort assoziieren, bevor sie zu den anderen Aufgaben übergehen. Es ist auch eine Möglichkeit, das Lied vorzustellen.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)