norsk

Til slutt hadde jeg spilt av sangen i sin helhet, med både lyd og tekst. Dette hadde jeg gjort for at elevene skulle få høre sangen, samtidig som de brukte teksten de hadde foran seg og ordene de hadde skrevet ned som verktøy for å forstå teksten.

tysk

Schließlich hatte ich das Lied in seiner Gesamtheit gespielt, sowohl mit Ton als auch mit Texten. Ich hatte dies getan, damit die Schüler das Lied hörten, während sie den Text, den sie vor sich hatten, und die Wörter, die sie niedergeschrieben hatten, als Werkzeug zum Verstehen des Textes verwendeten.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)