norsk

Etter at elevene hadde jobbet med den første oppgaven en stund hadde jeg spilt av sangen uten lyd og tekst, men kun med bildene som er i selve. Så hadde elevene fått i oppgave å beskrive det de så i videoen med sine egne ord. Aspektet jeg hadde benyttet meg av i denne oppgaven er bruken av adjektiv, og hvordan elevene i klassen kan ha tolket de samme bildene på ulike måter.

tysk

Nachdem die Schüler eine Weile an der ersten Aufgabe gearbeitet hatten, hatte ich das Lied ohne Ton und Text gespielt, aber nur mit den Bildern, die in der tatsächlichen sind. Dann hatten die Schüler die Aufgabe, das, was sie im Video sahen, in eigenen Worten zu beschreiben. Der Aspekt, den ich in dieser Aufgabe verwendet hatte, ist die Verwendung von Adjektiven und wie die Schüler in der Klasse dieselben Bilder möglicherweise auf unterschiedliche Weise interpretiert haben.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)