norsk

Et aspekt ved tysk grammatikk jeg hadde valgt å ta med i didaktiseringen av denne sangen er at jeg hadde fått elevene til å jobbe med teksten på forhånd. Oppgaven jeg hadde gitt var at de skulle skrive ned vanskelige ord de fant. Deretter hadde jeg gitt de i oppgave at de skulle slå opp de ordene de syns var vanskelige eller ikke forstod i en ordbok og skrive ned hva de betydde. På denne måten hadde elevene fått jobbet med en ordforrådsøvelse og de hadde jobbet i sitt eget tempo, individuelt. Dette kunne også ha hjulpet de med forståelsen av teksten.

tysk

Ein Aspekt der deutschen Grammatik, den ich in die Didaktierung dieses Liedes einbezogen hatte, war, dass ich die Schüler vorher an dem Text arbeiten ließ. Die Aufgabe, die mir übertragen wurde, bestand darin, schwierige Wörter aufzuschreiben, die sie gefunden hatten. Dann ließ ich sie die Wörter nachschlagen, die sie für schwierig hielten oder die sie in einem Wörterbuch nicht verstanden hatten, und aufschreiben, was sie bedeuteten. Auf diese Weise hatten die Schüler an einer Vokabelübung gearbeitet und sie hatten individuell in ihrem eigenen Tempo gearbeitet. Dies hätte auch denjenigen helfen können, die den Text verstehen.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)